Четвер, 25.04.2024, 12:34
Дизайн ZeroParking
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
УКРАЇНСЬКА СУБОТНЯ ШКОЛА ім. Святого Миколая » Допомога для Українців в Іспанії » Корисні посилання » Львів – Варшава автобусами
Львів – Варшава автобусами
AdminДата: Понеділок, 03.08.2015, 13:29 | Повідомлення # 1
Генерал-майор
Група: Администраторы
Повідомлень: 274
Нагороди: 0
Репутація: 0
Статус: Offline
Львів – Варшава автобусами за 90 110 гривень!Дешево доїхати зі Львова до Варшави не так вже й складно, а так як зі столиці Польщі попадається багато пропозицій на лоукост авіаквитки, то спробую детально розповісти як можна дістатися до Варшави.Найшвидший варіант як доїхати до ВаршавиПерший і найпростіший варіант – це купити квиток на прямий автобус у касі Львівського автовокзалу або на busfor.ua. У касі ціна біля 400-700 грн. Але це явно дорожче ніж 110 гривень, тож є інший спосіб.Оновлено 8 липня. Ecolines почав продаж квитків Львів – Варшава від 275 гривень в одну сторону!Найдешевший варіант як доїхати до ВаршавиДругий варіант складніший, адже залучає 4 переїзди автобусами, зате обійдеться приблизно у 110 гривень. Розглянемо детальніше:Львів – Шегині – Медика – Перемишль – Жешув – Варшава
  • Львів – Шегині. Добираємося до кордону зі Львова (~2год). Автобуси Львів – Шегині за 28 34 гривні відправляються від головного залізничного вокзалу (АС-8) (Також до кордону можна дістатися за 11 14 гривень електричкою, що їздить тричі на деньrailway.lviv.ua 123. Від кінцевої зупинки “Держ.кордон” до пішого переходу 2км, десь 20 хв пішки.)
  • Шегині – Медика. Пішки переходимо кордон. (~1-4год.) Звучить простіше ніж є насправді, деколи черги і тиснява на пішому переході Шегині – Медика просто неймовірні. Як правило, найбільше людей у суботу, найменше у неділю і по вечорам. Проберіться до польського офіцера і покажіть роздруковані квитки на літак і автобус, він має пропустити без черги.
  • Медика – Перемишль. 2-3 злотих. Перейшовши кордон Шегині – Медика впираємося в базарчик і стоянку, там і чекаємо автобус до Перемишля. Їхати десь 20 хв, але чекати автобус інколи доведеться і годину.
  •  
    AdminДата: Понеділок, 03.08.2015, 13:29 | Повідомлення # 2
    Генерал-майор
    Група: Администраторы
    Повідомлень: 274
    Нагороди: 0
    Репутація: 0
    Статус: Offline
  • Окрім буса що на фото, до Перемишля з Медики їздить великий і просторий міський автобус №9.
  • Перемишль – Жешув. 10-20 злотих. (~2год) На вокзалі купуємо квиток на поїзд до Жешува або шукаємо відповідний автобус. Заздалегідь придбати квитки та уточнити розклад можна на www.e-podroznik.pl. Майте на увазі, після 16:00 автобуси з Перемишля їздять значно рідше.
  •  
    AdminДата: Понеділок, 03.08.2015, 13:29 | Повідомлення # 3
    Генерал-майор
    Група: Администраторы
    Повідомлень: 274
    Нагороди: 0
    Репутація: 0
    Статус: Offline
    Жешув – Варшава. У Польщі багато автобусних перевізників з розпродажами квитків на всі напрямки.
    На сайтах polskibus.comluxexpress.euneobus.plalbatrosbus.pl попадаються квиткиЖешув – Варшава по одному злотому!Слідкуйте за акціями на сайті lowcostavia.com.ua, щоб не пропускати розпродажі PolskiBus від 1 злотого.Сьогодні, 21 травня, все ще є квитки на червень від одного злотого! Квитки за такою ціною з кодом WIOSNA можна придбати на рейси до 19 червня. Такі квитки швидко розкуповують, але за 5-15 злотих купити квиток цілком реально. Для прикладу беремо 10 червня, у цей день є багато квитків до Варшави за 1 злотий (+1 злотий оплата за резервування).
     
    УКРАЇНСЬКА СУБОТНЯ ШКОЛА ім. Святого Миколая » Допомога для Українців в Іспанії » Корисні посилання » Львів – Варшава автобусами
    • Сторінка 1 з 1
    • 1
    Пошук:


    Copyright MyCorp © 2024
    Зробити безкоштовний сайт з uCoz * Дизайн ZeroParking