Субота, 20.04.2024, 12:31
Дизайн ZeroParking
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
УКРАЇНСЬКА СУБОТНЯ ШКОЛА ім. Святого Миколая » Українська традиція » Рецепти смачних страв » Морква по корейськи
Морква по корейськи
AdminДата: Вівторок, 25.11.2014, 23:59 | Повідомлення # 1
Генерал-майор
Група: Администраторы
Повідомлень: 274
Нагороди: 0
Репутація: 0
Статус: Offline
Інгредієнти
морква (терта) 1 кг
оцет 3 ст. ложки
олія 5 ст ложок
цукор 3 ст. ложки
перець чорний мелений 1 ч. ложка
сіль 1 ч. ложка
часник 1 шт.
Моркуву помити, натерти. Додати сіль та цукор, нехай 15-20 хв постоїть щоб сік пустила. Додати перець та оцет. Розігріти олію до кипіння, вилити до моркви. Додати чисник. Усе положити в холодильник. Через 3 години можна вживати.
Смачного
 
УКРАЇНСЬКА СУБОТНЯ ШКОЛА ім. Святого Миколая » Українська традиція » Рецепти смачних страв » Морква по корейськи
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz * Дизайн ZeroParking