Вівторок, 16.04.2024, 19:59
Дизайн ZeroParking
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
УКРАЇНСЬКА СУБОТНЯ ШКОЛА ім. Святого Миколая » Допомога для Українців в Іспанії » Віза в Іспанію » Віза за запрошенням
Віза за запрошенням
AdminДата: Понеділок, 20.05.2013, 23:56 | Повідомлення # 1
Генерал-майор
Група: Администраторы
Повідомлень: 274
Нагороди: 0
Репутація: 0
Статус: Offline
Необхідні документи:
1. Анкета. (Заповнюється та підписується особисто здобувачем.)
2. Дві фотографії. (Кольорові, білий фон, зроблені не пізніше шести місяців.)

3. Закордонний паспорт. Термін дії документа повинен закінчуватися не менше ніж через три місяці після терміну дії візи.
4. Анульовані паспорта (якщо є).
5. Ксерокопії всіх паспортів, у тому числі діючих, анульованих і цивільного паспорта. (Ксерокопії робляться абсолютно всіх сторінок.)
6. Зобов'язання медичного страхування. (Зобов'язуєтеся купувати медичну страховку при кожному використанні непогашеної візи.)
7. Поліс медичного страхування, оформляється на весь період проживання в Іспанії на суму від 30 000 євро.
8. Запрошення. Оформити запрошення може не тільки громадянин Іспанії, але і той, хто постійно проживає на її території. Залежно від того, хто оформив запрошення, будуть потрібні додаткові документи:
• Якщо запрошення оформлено громадянином Іспанії, то до названих вище документів додаються: ксерокопія DNI (посвідчення особи) або паспорта громадянина Євросоюзу.
• Якщо запрошення надав не громадянин Євросоюзу, то необхідно надати ксерокопію посвідчення на проживання, на підставі якого громадянин проживає в Іспанії.
• Якщо запрошуючий громадянин Росії і володіє нерухомістю в Іспанії, необхідні наступні документи: віддруковане запрошення і особисто підписану цим громадянином, копія закордонного паспорта власника нерухомості, копія візи і ксерокопія виписки Nota Simple informativa (реєстр приватної власності).
У запрошенні в обов'язковому порядку зазначаються:
- Особисті дані того, кого запросили: ПІБ, дата народження, стать, громадянство, серії та номери паспортів (чи інших посвідчень), періоди і мета поїздки, плановану кількість в'їздів, ПІБ дітей (якщо вони запрошуються з вами).
- Особисті дані того, хто запросив: ПІБ і адресу проживання.
- Адреса місця розміщення тих, кого запрошують.
9. Документ, в якому вказано місце вашого розміщення в Іспанії. Якщо запрошений буде проживати в квартирі або приватному будинку, що належать запрошуючої особи, то необхідно надати ксерокопію документа (виписки) з Nota Simple (реєстру нерухомості). Якщо будете проживати в готелі, то необхідно підтвердження броні готелю. Якщо плануєте знімати житло, то слід надати договір оренди приміщення за адресою, вказаною в запрошенні.
10. Підтверджена бронь туди і назад авіаквитків. У випадку подорожі іншим видом транспорту, теж буде потрібно аналогічне підтвердження.
11. Документ, що надає фінансові гарантії спроможності запрошеного суб'єкта. Це може бути довідка з місця роботи про розмір заробітної плати. Вона оформляється на фірмовому бланку, з наданням наступних даних: дата прийняття на роботу в компанію, займана посада та розмір окладу (більше 800 євро).
Якщо ви не працює офіційно, то необхідно надати спонсорську заяву, в якій ваш покровитель дає згоду на фінансування поїздки. У цьому випадку необхідно представити довідку про фінансовий стан благодійника (з роботи, виписка з банку та інше), а також документ, що підтверджує родинне ставлення Вас до нього (свідоцтво про народження, про шлюб). Також потрібно копія його посвідчення особи.
Пенсіонери повинні надавати копію пенсійного посвідчення, а студенти - довідку з місця навчання.
12. Виписка з банку, в якій вказано розмір вашого стану. Воно повинно визначатися з розрахунку від 57 євро на кожну добу перебування в Іспанії. У разі якщо немає таких заощаджень на рахунку в банку, надається довідка покупки дорожніх чеків або валюти.
 
УКРАЇНСЬКА СУБОТНЯ ШКОЛА ім. Святого Миколая » Допомога для Українців в Іспанії » Віза в Іспанію » Віза за запрошенням
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz * Дизайн ZeroParking