П`ятниця, 19.04.2024, 15:45
Дизайн ZeroParking
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
УКРАЇНСЬКА СУБОТНЯ ШКОЛА ім. Святого Миколая » Допомога для Українців в Іспанії » Віза в Іспанію » Туристична віза (шенген)
Туристична віза (шенген)
AdminДата: Вівторок, 21.05.2013, 00:00 | Повідомлення # 1
Генерал-майор
Група: Администраторы
Повідомлень: 274
Нагороди: 0
Репутація: 0
Статус: Offline
Необхідні документи:
1. Анкета (заповнюється і підписується особисто).
2. Дві фотографії. (Кольорові з білим фоном, зроблені не пізніше 1 \ 2 роки тому.)
3. Закордонний паспорт. Термін дії документа повинен закінчуватися не менше ніж через три місяці після закінчення терміну дії візи.

4. Анульовані паспорта (якщо є).
5. Ксерокопії всіх паспортів, у тому числі діючих, анульованих і цивільного паспорта. (Ксерокопіювання підлягають абсолютно всі сторінки.)
6. Зобов'язання медичного страхування. (Зобов'язуєтеся купляти медичну страховку при кожному використанні непогашеної візи.)
7. Поліс медичного страхування, на весь період знаходження в Іспанії на суму більше 30 000 євро.
8. Документ, що гарантує ваше розміщення в Іспанії на весь термін Шенгенської візи. (Бронь в готелі, оренда приміщення та інше.)
9. Бронь авіаквитків, ЖД-квитків або інше підтвердження поїздки на інших видах транспорту.
10. Документ, що надає фінансові гарантії спроможності претендента. Це може бути довідка про заробітну плату з місця роботи. (Вона оформляється на фірмовому бланку з наданням даних про дату реєстрації на підприємстві, займаної посади та доходу більше 800 євро). Для тих, хто не працює - необхідно надати спонсорську заяву, в якій ваш покровитель дає згоду на фінансування поїздки. У цьому випадку необхідно представити довідку про фінансовий стан благодійника (з роботи, виписка з банку), а також документ, що підтверджує родинне ставлення Вас до нього (свідоцтво про народження, про шлюб). Також потрібно копія його посвідчення особи.
Пенсіонери повинні надавати копію пенсійного посвідчення, а студенти - довідку з місця навчання.
11. Бажано також надати виписку з банку, в якій вказано розмір вашого стану. Воно повинно визначатися з розрахунку не 57 євро на кожну добу перебування в Іспанії. У разі якщо немає таких заощаджень на рахунку в банку, надається довідка покупки дорожніх чеків або валюти.
Примітки: а) Якщо віза запрошується не особисто вами, то необхідно подати нотаріально завірену довіреність на право подачі документів та отримання паспорта довіреній особі. До довіреності додається ксерокопія паспорта посередника.
б) Якщо планується поїздка на машині, то слід надати ксерокопії техпаспорта, водійського посвідчення та міжнародного страхового поліса на автомобіль. У разі оренди автомобіля, надається контракт оренди.
 
УКРАЇНСЬКА СУБОТНЯ ШКОЛА ім. Святого Миколая » Допомога для Українців в Іспанії » Віза в Іспанію » Туристична віза (шенген)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz * Дизайн ZeroParking