Четвер, 28.03.2024, 13:18
Дизайн ZeroParking
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
УКРАЇНСЬКА СУБОТНЯ ШКОЛА ім. Святого Миколая » Допомога для Українців в Іспанії » Віза в Іспанію » Віза на навчання
Віза на навчання
AdminДата: Вівторок, 21.05.2013, 00:05 | Повідомлення # 1
Генерал-майор
Група: Администраторы
Повідомлень: 274
Нагороди: 0
Репутація: 0
Статус: Offline
Необхідні документи:
1. Анкета (заповнюється і підписується особисто).

2. Дві фотографії. (Кольорові з білим фоном, зроблені не пізніше шести місяців тому.)
3. Закордонний паспорт. Термін дії документа повинен закінчуватися не менше ніж через три місяці після закінчення візи.
4. Анульовані паспорта (якщо є).
5. Ксерокопії всіх паспортів, у тому числі діючих, анульованих і цивільного паспорта. (Ксерокопії виконуються абсолютно всіх сторінок.)
6. Зобов'язання медичного страхування. (Зобов'язуєтеся купувати медичну страховку при кожному використанні непогашеної візи.)
7. Поліс медичного страхування, на весь рядків проживання в Іспанії на суму більше 30 000 євро.
8. Документ, що підтверджує згоду прийому: на навчання, на продовження навчання, для професійного навчання або наукових досліджень, неоплачуваних як вид трудової діяльності. Такий документ надається державними чи приватними навчальними закладами, які мають відповідну офіційну акредитацію. У даному документі повинні бути зазначені такі дані: ПІБ учня, період навчання, назва курсу навчання, кількість навчального часу на тиждень, короткий зміст навчальної програми або курсу професійної підготовки.
9. Документ на підтвердження бронювання або оплати курсу навчання. Для неповнолітніх резидентів зазначаються дані особи, що спонсорує навчання.
10. Документ, що підтверджує розміщення учня в Іспанії на весь термін Шенгенської візи. (Бронь в готелі, оренда приміщення, резерв місця в студентській резиденції та інше.)
11. Бронь авіаквитків, ЖД-квитків або інше підтвердження поїздки на інших видах транспорту.
12. Документ, що надає фінансові гарантії спроможності претендента. Це може бути довідка про заробітну плату з місця роботи. (Вона оформляється на фірмовому бланку, де вказані дата реєстрації на підприємстві, займана посада і дохід більше 800 євро). Для тих, хто не працює - необхідно надати спонсорську заяву, в якій ваш покровитель дає згоду на фінансування поїздки та навчання. У цьому випадку необхідно представити довідку про фінансовий стан благодійника (з роботи, виписка з банку), а також документ, що підтверджує родинне ставлення Вас до нього (свідоцтво про народження, про шлюб). Також потрібно копія його посвідчення особи.
Плюс до цього, студенти представляють довідку з місця навчання, а пенсіонери - копію пенсійного посвідчення.
13. Бажано також надати виписку з банку, в якій вказано розмір вашого стану. Воно повинно визначатися з розрахунку від 57 євро на кожну добу перебування в Іспанії. У разі якщо немає таких заощаджень на рахунку в банку, надається довідка покупки дорожніх чеків або валюти.
 
УКРАЇНСЬКА СУБОТНЯ ШКОЛА ім. Святого Миколая » Допомога для Українців в Іспанії » Віза в Іспанію » Віза на навчання
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz * Дизайн ZeroParking