Четвер, 25.04.2024, 04:13
Дизайн ZeroParking
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
УКРАЇНСЬКА СУБОТНЯ ШКОЛА ім. Святого Миколая » Допомога для Українців в Іспанії » REAGRUPACION FAMILIAR / ВОЗЗ’ЄДНАННЯ СІМ’Ї » REAGRUPACION FAMILIAR / ВОЗЗ’ЄДНАННЯ СІМ’Ї
REAGRUPACION FAMILIAR / ВОЗЗ’ЄДНАННЯ СІМ’Ї
AdminДата: Неділя, 17.08.2014, 19:33 | Повідомлення # 1
Генерал-майор
Група: Администраторы
Повідомлень: 274
Нагороди: 0
Репутація: 0
Статус: Offline
Право на об’єднання сім’ї мають :

Подружжя, діти віком до 18 років, також діти визнані недієздатними, які залежать економічно від своїх батьків, а також батьки , що потребують догляду;

Документи, які повинні представити :

- Офіційний бланк заяви;

- Копії документів з перекладом, які засвідчують родинні зв’язки (свідоцтво про шлюб, свідоцтво про народження );

- Копії паспортів заявника і родичів на воз’єднання;

- Копія відповідного поновленого дозволу на працю і проживання або копії першого дозволу (тархети) та заяви про подачу документів на поновлення;

5. В випадку возз’єднання подружжя необхідне підвердження , що особа, яка возз’єднує, не проживає з іншою особою на території Іспанії;

- Підтвердження про економічну спроможність забезпечення та соціальне утримання сім’ї, включаючи медичне і соціальне страхування.

А також :

- в випадку працюючих робітників ( cuenta ajena) : останні три номіни, контракт на роботу, декларація IRPF, відомість банківських рахунків, сертифікат vida laboral, в випадку працючих робітників автономно ( trabajadores autonomos) : три останні відомості Seguridad Social, документ, що засвідчує оплату IVA,IAE, сертифікати Податкової інспекції про виконання фіскальних вимог;

в випадку працюючих погодинно (empleadores de hogar): відомості про доходи завірені роботодавцем і оплати Seguridad Social;

Нотаріальне посвідчення відповідного житла, що відповідає вимогам проживання сім’Ї; Потрібно звернутись по місцю проживання в Junta Municipal de Distrito і подати заяву на отримання “ Informe tecnico de habitabilidad de vivienda”. На протязі 15 днів з дня подачі заяви повинні бути перевірені відповідні умови проживання та нотаріально засвідчені.

Документ, що засвідчує приватну власність житла, або контракт на винайм відповідного житла( з квитанціями про своєчасну оплату всіх послуг)Довідка (Sertificado de empadronamiento ) всіх проживаючих на даній площі;

в випадку возз’єднання з (дітьми, батьками ) необхідно письмово довести про мотиви і необхідність проживання разом і підтвердження фінансового забезпечення.
 
AdminДата: Вівторок, 07.06.2016, 15:02 | Повідомлення # 2
Генерал-майор
Група: Администраторы
Повідомлень: 274
Нагороди: 0
Репутація: 0
Статус: Offline
Возз`єднання родини.Резидент Іспанії може може здійснити возз´єднання родини в Іспанії та привезти родичів в Іспанію.

В Іспанії для здійснення процесу возз´єднання родини потрібно легально прожити на іспанській території мінімум один рік, подати документи на продовження й одержати дозвіл на проживання в країні ще на один термін. Іншими словами, поновити свою початкову резиденцію в Іспанії. Крім того, потрібно буде продемонструвати, що Ви маєте в розпорядженні необхідне житло та необхідні засоби для покриття своїх витрат, а також витрат родичів з який Ви здійснюєте возз´єднання родини в Іспанії.З ким можна здійснювати возз´єднання родини в Іспанії?
Возз´єднання родини в Іспанії можна здійснити зі своїм чоловіком, якщо Ви не розведені.
Ви можете здійснити возз´єднання родини в Іспанії з вашими дітьми та дітьми вашого чоловіка (включаючи усиновлених) до досягнення 18 років чи тими які потребують особливої опіки. В обох випадках для возз´єднання родини діти не повинні бути одружені.
Також в Іспанії возз´єднання родини можна проводити з батьками заявника чи батьками дружини чи чоловіка, коли вони знаходяться на вашому піклуванні.
Також, Ви можете клопотатися про возз´єднання родини в Іспанії з особами до 18 років та інвалідами для яких Ви є легальним піклувальником.

Куди потрібно подати заяву про возз´єднання родини в Іспанії?
Заява про возз´єднання родини повинна подаватися до Бюро у Справах Іноземців (Ofіcіna de Extranjeros), у Представництвах Уряду (Delegacіones o las Subdelegacіones del Gobіerno) найбільш близьких до місця вашого проживання в Іспанії.

Які документи необхідно надати для возз´єднання родини в Іспанії? Список документів для возз´єднання родини.
 
AdminДата: Вівторок, 07.06.2016, 15:04 | Повідомлення # 3
Генерал-майор
Група: Администраторы
Повідомлень: 274
Нагороди: 0
Репутація: 0
Статус: Offline
Процедура яку Ви повинні виконати для здійснення возз´єднання родини це- представлення заяви на дозвіл одержання резиденції (дозволу на проживання) у зв´язку з возз´єднанням родини на території Іспанії, на кожну людину яку Ви хочете привезти в Іспанію. Коли буде отриманий дозвіл на возз´єднання, ваші родичі повинні будуть одержати візи в іспанському консульстві в тій країні в який вони проживають.
Для подачі заяви на возз´єднання родини в Іспанії, Вам потрібно особисто направитися до Офісу у Справах Іноземців (Ofіcіna de Extranjeros).

Крім того, разом із заявою на возз´єднання родини необхідно надати документи, що підтверджують ваші родинні зв´язки, вік, легальні й економічні залежності між Вами та родичами з якими здійснюється возз´єднання родини. Сімейну книгу, свідоутво про шлюб, свідоцтво про народження для кожного з дітей.

Копія й оригінал Вашого паспорту. Паспорт повинний бути діючим (з незакінченим терміном дії). Копія вашого продовженого дозволу на проживання та роботу в Іспанії (мінімум другий дозвіл на проживання та роботу). У випадку, якщо поновлений дозвіл на проживання та роботу в Іспанії ще не отримано, а лише знаходиться в процесі, Вам необхідно надати документ з відміткою про надання заяви про продовження дозволу на проживання та роботу в Іспанії (el resguardo de la presentacіon de la solіcіtud de renovacіon).

Вам необхідно буде продемонструвати наявність економічних засобів для для утримання членів родини з якими Ви проводите возз´єднання. Наприклад, ваші доходи в Іспанії достатні для того, щоб покрити затрати на родину.
У випадку, якщо Ви проводите возз´єднання родини з чоловіком чи дружиною, необхідно буде надати підписану заяву про те, що Ви не живете з іншою людиною.

УВАГА: Якщо Ви відповідаєте усім вимогам необхідним для одержання дозволу на возз´єднання родини в Іспанії, то після одержання позитивної відповіді, вашим родичам необхідно буде одержати візу в Іспанію по возз´єднанню родини. Для того щоб просити візу по возз´єднанню родини в Іспанії, ваш родич повинний буде надати аккредитативный звіт про те, що Ви відповідаєте всім необхідним вимогам та умовам для того щоб претендувати на возз´єднання родини. Та про те що у Вас є мінімум другий дозвіл на проживання і роботу в Іспанії (продовжений дозвіл на проживання).

На який термін робиться возз´єднання родини в Іспанії?
Термін дії дозволу на проживання в Іспанії ваших родичів у зв´язку з возз´єднанням родини буде залежати від легальної обстановки в Іспанії та буде дорівнює терміну вашого дозволу на проживання в Іспанії.
 
AdminДата: Вівторок, 07.06.2016, 15:04 | Повідомлення # 4
Генерал-майор
Група: Администраторы
Повідомлень: 274
Нагороди: 0
Репутація: 0
Статус: Offline
Хто й де повинний просити одержання візи по возз´єднанню родини в Іспанії?
Візу в Іспанію по возз´єднанню родини можна просити тільки поза Іспанією. У консульському відділі чи відділі дипломатичній місії в країні в який проживають родичі з який Ви маєте намір здійснити возз´єднання родини. Після того, як Ви одержали позитивну відповідь на ваше прохання про дозвіл на возз´єднання родини, ваш родич з який Ви хочете возз´єднатися має термін у два місяці для того щоб просити візу в Іспанію по возз´єднанню родини.
УВАГА: Ваш родич не зможе бути возз´єднаний з вами в тому випадку, якщо він знаходиться нелегально на території Іспанії. Факт нелегального перебування в Іспанії може стати достатньою причиною для відмови в проханні дозволу на возз´єднання. Для заяви на одержання візи по возз´єднанню родини потрібно буде виїжджати в країну свого легального проживання.

Як одержати візу по возз´єднанню родини в Іспанії?
1. Для одержання візи по возз´єднанню родини потрібно звернутися в іспанське консульство в країні проживання вашого родича. Необхідно надати:
- заповнену анкету на одержання візи в Іспанію;
- підписане та скріплене печаткою позитивне рішення іспанської влади про дозвіл на возз´єднання родини в Іспанії;
- копія й оригінал закордонного паспорта вашого родича. Термін дії паспорта повинний складати не менш 4 місяців.
2. Довідку про несудимість видану в країні громадянином якої є ваш родич. Може вимагатися довідка про несудимість з інших країн у який проживав протягом п´яти останнього років ваш родич. У довідці про несудимість повинне бути відзначено, що заявник на одержання візи в Іспанію не залучався до кримінальної відповідальності та не знаходиться в розшуку. Довідка про несудимість для посольства Іспанії повинна бути грамотно оформлена, із проставлением апостилем.
3. Копія дозволу на проживання в Іспанії людини, що клопочеться про возз´єднання родини.
4. Документ який підтверджує родинні зв´язки, вік, легальну чи економічну залежність.
5. Медичну довідку для Посольства Іспанії, що підтверджує відсутність карантинних захворювань передбачених Інтернаціональним Санітарним Регламентом.
Посольство Іспанії в країні проживання людини, для якої йде клопотання про візу по возз´єднанню родини, може вимагати надати інші необхідні документи.
 
AdminДата: Вівторок, 07.06.2016, 15:05 | Повідомлення # 5
Генерал-майор
Група: Администраторы
Повідомлень: 274
Нагороди: 0
Репутація: 0
Статус: Offline
Скільки часу займе процес одержання візи по возз´єднанню родини в Іспанії?
Іспанське консульство буде мати у своєму розпорядженні максимум два місяці для того, щоб повідомити про видачу візи по возз´єднанню родини. Ваш родич повинний буде одержати візу в консульстві Іспанії особисто, за вінятком випадків з неповнолітніми. У цих випадках візу може одержати представник чи піклувальник неповнолітнього.
Родич який одержує візу по возз´єднанню родини, повинний буде потрапити в Іспанію в термін дії візи, що не може бути більше трьох місяців та як максимум буде мати місяць терміну для прохання надання ідентифікаційної картки іноземця.
Для продовження дозволу на проживання возз´єднаного члена родини, потрібно буде надати заяви на продовження протягом 60 днів до закінчення терміну дії. Як і під час першої заяви потрібно буде продемонструвати, що Ви як резидент маєте у своєму розпорядженні достатні засоби для утримання возз´єднаного члена родини.
Якщо ваш чоловік чи дружина одержить дозвіл на роботу та доведе наданням сертифікату про спільне проживання (certіfіcado de convіvencіa) про те, що ви прожили 2 роки, може претендувати на одержання дозволу на проживання в Іспанії незалежного від вашого.Ваші діти зможуть отримати дозвіл на проживання в Іспанії незалежний від вашого, коли стануть повнолітніми й одержать дозвіл на роботу.

Чи може людина яка потрапив в Іспанію по возз´єднанню родини, привозити інших членів своєї родини?
Якщо Ви були возз´єднані (потрапили в Іспанію по возз´єднанню з будь- ким), Ви також маєте право на возз´єднання зі своїми родичами в тому випадку, якщо Ви одержали дозвіл на проживання в Іспанії незалежне від тієї людини, що робив возз´єднання для вас та відповідаєте всім необхідним вимогам для проведення возз´єднання.

Коментар: на практиці, возз´єднання родини досить непроста процедура. Складність представляє збір усіх необхідних документів. У багатьох випадках процесу перешкоджають економічні проблеми. Крім того, багато складностей виникають у зборі, правильному оформленні та перекладі документів для надання в Посольство Іспанії.
http://www.spain.com.ua/ua/family_reunification_in_spain
 
УКРАЇНСЬКА СУБОТНЯ ШКОЛА ім. Святого Миколая » Допомога для Українців в Іспанії » REAGRUPACION FAMILIAR / ВОЗЗ’ЄДНАННЯ СІМ’Ї » REAGRUPACION FAMILIAR / ВОЗЗ’ЄДНАННЯ СІМ’Ї
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz * Дизайн ZeroParking