Середа, 08.05.2024, 03:56
Дизайн ZeroParking
Меню сайту

Дошка оголошень
[02.11.2014][Оренда житла]
Здається кімната (близько автовокзалу) з 1 грудня (0)
[31.12.2014][Події]
Графік проведення атестації: (0)
[23.01.2015][Для учнів]
відомості про атестацію (0)
[11.02.2015][Для батьків]
БАТЬКІВСЬКІ ЗБОРИ (0)
[28.07.2015][Для учнів]
ПОДЯКА за Ваше тепло))) (0)
[18.09.2015][Події]
СВЯТО «ПЕРШИЙ ДЗВІНОК» (0)

Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 166

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Вхід на сайт

Головна » 2014 » Квітень » 2 » Позачергові вибори Президента України 25 травня 2014 року.
22:32
Позачергові вибори Президента України 25 травня 2014 року.

Шановні громадяни України! Консульством України в місті Малага вживаються заходи для підготовки та проведення позачергових виборів Президента України, які відбудуться 25 травня 2014 року


Повідомляємо, що при Консульстві України в м.Малага створено та буде відкрито закордонну виборчу дільницю №900030, до виборчого округу якої входить м.Сеута, м.Мелілья, автономна область Андалусія, регіон Мурсія, Канарські острови. Адреса: Приміщення Консульства України, 29016, м. Малага, вул. Маестранса, 23.

1. Участь у голосуванні можуть взяти громадяни України, які на день виборів включені до списку виборців на закордонній виборчій дільниці на підставі дійсного закордонного паспорта. (у разі виникнення запитань, Ви можете звернутися за телефонами консульства та «гарячої лінії», розміщеними на сторінці установи – Консульство/Контактна інформація)

2. У зв’язку з необхідністю забезпечення реалізації громадянами України, які постійно або тимчасово проживають за кордоном, виборчих прав наголошуємо на тому, що до списку виборців на закордонній виборчій дільниці включаються виборці не у зв’язку з їх перебуванням на консульському обліку, а за їх виборчою адресою, яка відповідно до відомостей Реєстру відноситься до цієї виборчої дільниці. З огляду на це, на сьогодні чинним законодавством України забезпечено у повній мірі можливість участі у виборчому процесі всім громадянам України, які постійно або тимчасово проживають за кордоном. Частиною дев’ятою статті 36 Закону України «Про вибори Президента України» чітко визначено, що у день голосування до уточненого списку виборців на закордонній виборчій дільниці не передбачається внесення нових виборців.

3. Для включення до списку виборців на закордонній виборчій дільниці громадянин України за кордоном може

у будь який зручний для себе час (згідно з графіком роботи закордонної дипломатичної установи)

а) особисто подати до Консульства заяву про включення до Державного реєстру виборців або зміну виборчої адреси (якщо його вже включено до Державного реєстру виборців);

б) звернутися особисто до Консульства для постановки на консульський облік.

Після включення громадян України до Реєстру виборців, на підставі даних про консульський облік, додаткові заяви не приймаються.

Під час виборчого процесу можливо особисто подати до дільничної виборчої комісії в Консульстві України в м.Малага заяву щодо неправильностей у попередньому списку виборців не пізніш як за п’ять днів (за київським часом) до дня виборів – до 19 травня включно.

(Інформацію, включаючи форми заяв, розміщено на веб-сайті МЗС України у розділі «Консульські питання. Голосування громадян України за кордоном. До уваги громадян України, які постійно або тимчасово проживають за кордоном» за адресою: mfa.gov.ua/ua/consular-affairs/golsua)

Також, для зручності виборців на офіційному веб-сайті Центральної виборчої комісії «Державний реєстр виборців» www.drv.gov.ua впроваджено сервіс «Особистий кабінет виборця». У «Особистому кабінеті виборця» громадянам надано можливість перевірити інформацію про своє включення до Державного реєстру виборців та про свою виборчу адресу у Реєстрі.

Зважаючи на надзвичайно стислі терміни формування списків виборців, встановлені положеннями Закону та необхідність надсилання до МЗС України оригіналів заяв про включення до Державного реєстру виборців або зміну виборчої адреси, відповідні заяви мають подаватися виборцями заздалегідь.

Довідково: Робота в автоматизованій інформаційно-телекомунікаційній системі «Державний реєстр виборців» має свою специфіку. Зокрема, оскільки громадяни України, які подають заяви про включення до списків виборців на закордонних виборчих дільницях або про зміну виборчої адреси, як правило, зареєстровані в Україні та, відповідно, мають виборчу адресу в Україні, то по кожній такій заяві необхідно отримати погодження органу ведення Державного реєстру виборців за виборчою адресою заявника в Україні. Така процедура, як правило, триває не менше доби. При цьому органи ведення Державного реєстру виборців в Україні працюють у визначені робочі години (за київським часом), як і в цілому автоматизована інформаційно-телекомунікаційна система «Державний реєстр виборців». Тому, оскільки списки виборців для усіх дільниць формуються централізовано Службою розпорядника Державного реєстру виборців, громадяни, які подали заяви в останній момент, до списків можуть не потрапити.




 

Переглядів: 670 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Пошук

Мова
EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish

Календар
«  Квітень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Архів записів

Новини на форумі
  • Уроки іспанської та англійської мови у Мурсії (0)
  • Торти на замовлення для будь яких урочистих подій. Мурсія (0)
  • ПОСЛУГИ КОСМЕТОЛОГА. Мурсія. (0)
  • Супутникове телебачення у Мурсії (1)
  • Діагностика, чистка та ремонт комп'ютерів у Мурсії. (0)

  • Зв'язатися з нами

    Друзі сайту


    Copyright MyCorp © 2024
    Зробити безкоштовний сайт з uCoz * Дизайн ZeroParking