Четвер, 09.05.2024, 13:06
Дизайн ZeroParking
Меню сайту

Дошка оголошень
[02.11.2014][Оренда житла]
Здається кімната (близько автовокзалу) з 1 грудня (0)
[31.12.2014][Події]
Графік проведення атестації: (0)
[23.01.2015][Для учнів]
відомості про атестацію (0)
[11.02.2015][Для батьків]
БАТЬКІВСЬКІ ЗБОРИ (0)
[28.07.2015][Для учнів]
ПОДЯКА за Ваше тепло))) (0)
[18.09.2015][Події]
СВЯТО «ПЕРШИЙ ДЗВІНОК» (0)

Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 166

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Вхід на сайт

Головна » 2012 » Лютий » 28 » Урочисте зібрання , присвячене 120 річчю від дня народження Патріарха Української Греко-Католицької Церкви Йосипа Сліпого
02:05
Урочисте зібрання , присвячене 120 річчю від дня народження Патріарха Української Греко-Католицької Церкви Йосипа Сліпого
Без знання минулого, не може бути майбутнього. Ця істина відноситься як до кожної людини на сімейному,родинному рівні, так і до народу взагалі. Так само як долі окремо взятої людини складаються у історію родини, так само вони витворюють історію нації і далі всесвітню історію. 

Важливо,відчитуючи цю історію , добратись до першоджерел, зрозуміти чим керувалося суспільство і кожен його член в тих чи інших життєвих обставинах, щоб взяти собі на озброєння їх геніальні виходи й здобутки і, навпаки, вберегтися від помилок. Від помилок не застрахований ніхто, потрібно лише їх щиро визнавати й каятись,щоб на майбутнє їх обминути. І тут якраз стається найгірше- з наміром приховати свої минулі помилки й провини свідомо перекручується історична дійсність і підтасовуються факти.Це є великий злочин, бо людство вводиться такими фальсифікаціями в оману з усіма негативними наслідками.

Так діяла і діє історична наука, що стоїть на більшовицьких засадах, по відношенню до Глави Української Греко-Католицької Церкви Блажейнішого Патріарха Йосипа Сліпого .



Щоб розвіяти ці міфи, для дітей, батьків та всієї громади у Мурсії у школі імені Св.Миколая 18 лютого 2012 року було проведено урочисте зібрання , присвячене 120 річчю від дня народження Патріарха Української Греко-Католицької Церкви Йосипа Сліпого.



Зал був прибраний українською символікою, а портрет Патріарха прикрасив вишитий український рушник.

Свято розпочалося з виконання духовного гімну «Боже Великий».



З вступним словом виступила Голова Асоціації «Українська родина» Стефанія Шевцова, яка коротко ознайомила присутніх з життєвим шляхом Патріарха. Були продемостровані родинні фото Патрірха любязно надані родичкою Йосипа Сліпого Стелою Дичковською.

Цікаві відомості надав слухачам директор школи імені Св.Миколая Олексій Яким. Він висвітлив роль Патріарха у розвитку української церкви,показав його, патріота –українця, людину із світовим іменем. На прикладі Йосипа Сліпого варто повчитись всім нам, як жити, як чинити в тій чи іншій ситуації.

Йосип Сліпий вчить нас, як діяти у нелегких часах, а саме у такі нелегкі часи йому випало очолювати УГКЦ . Та він не зламався, не залишив своєї ноші, а витерпів все до кінця. З чиєю допомогою йому це вдалося? Відповіді на ці запитання були б корисні для кожного з нас. Тим більше у теперішній час, коли Україна відчуває велику портребу керівників, які б мали у собі Божого Духа і могли його дати іншим. Без того Божого Духа відродження України не можливе.

Життевий шлях Патріарха Йосипа Сліпого є гідним для наслідування.

Наш народ маєбагато героїв давніх і сучасних, але до тих, без сумніву найбільших належить Блажейніший Патріарх Йосип Сліпий . Його жертовна боротьба належить до історії нашої нації , його відданість Богу і Україні, любов до свого народу, та готовність на жертву та терпіння за святу справу.



Пам’ятаємо , що він як Прометей ніс вогонь для людства,свого народу і України.

Щиро складаємо подяку духовному наставнику української громади у місті Мурсія отцю Віктору Пархоменку за надану допомогу у підготовці урочистого зібрання , а також Стелі Дичковській за надані сімейні фото та портрет Йосипа Сліпого.

Переглядів: 946 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Пошук

Мова
EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish

Календар
«  Лютий 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829

Архів записів

Новини на форумі
  • Уроки іспанської та англійської мови у Мурсії (0)
  • Торти на замовлення для будь яких урочистих подій. Мурсія (0)
  • ПОСЛУГИ КОСМЕТОЛОГА. Мурсія. (0)
  • Супутникове телебачення у Мурсії (1)
  • Діагностика, чистка та ремонт комп'ютерів у Мурсії. (0)

  • Зв'язатися з нами

    Друзі сайту


    Copyright MyCorp © 2024
    Зробити безкоштовний сайт з uCoz * Дизайн ZeroParking